woensdag, 02 mei 2018 16:06

Concert Waad `N Wyn

1

Het werd een programma met veel afwisseling, met o.a. piano, fluit, gitaar, zang en koper en ook diverse stijlen!
Het concert begon om 16.00 uur en duurde een uur en 20 minuten.  Helaas door het prachtige weer was de kerk niet vol, maar goed bezet.


2

De koffers van vooral de koperblazers en gitarist.  Ruig volk !


3

Openings woord Piet met daarachter de Ingelumer muzikanten.

4

De ingelumer muzikanten aan het spelen met het openingswerk “Baba Yetu” van Christopher Tin. Een prachtig nummer wat origineel geschreven is voor videogame en  later bewerkt voor de Film waarbij de muziek een Grammy Award kreeg.


5

6

Hier Bente Jansma en Jonne van der Laan achter de piano met Foolish Games
En dit gaat hun heel goed af, met prima cadans en samenspel.

7

8

Joep Kamstra en Joubrich van der Heide zingen hier het prachtige duet “Mijn weg naar jou “uit de populaire musical Soldaat van Oranje.

9

Fluitensemble Flenflozz onder bezielende leiding van Wietske Zoethout in actie met A mucical box, Greensleeves en Shimmering flutes. Vooral dit laatste nummer kwam in de kerk goed tot zijn recht .


10

Daniëlle Scheepens maakte indruk met haar eigen improvisaties op piano.

11

Tijs Dijkstra speelt op zijn cornet “A Time for Peace” van Peter Graham met prachtige klank en heerlijke lyric.

12

Onze nieuwe Ridder van St.Joris, Phil Mills speelt eigen composities op gitaar. “Now that you`re gone” en “Seven Swans “


13

Saskia in uiterste concentratie bij het begeleiden van Joep Kamstra met het nummer van Acda en de Munnik “Lopen tot de zon komt” en Joubrich van der Heide met het nummer van Wende Snijders “Vrij me”


14

Dan wordt onder de collecte ieder bedankt voor zijn komst en spelen de Ingelumer muzikanten nog “Tanz auf dem Vulkan” van Udo Jürgens.
Een super swingende afsluiter met prachtige soli van Klaas Dijkstra op cornet en Germ Brunia op tromboneding werd duidelijk, dit is zeker voor herhaling vatbaar.


15

En dan is er koffie of voor de liefhebbers een aperitiefje.