dinsdag, 28 juni 2022 13:45

Activiteiten rondom Popta - Arcadia
Zomerse activiteiten rondom Popta – Arcadia ook voor Ingelumers

 

Vanaf 17 juni worden in Marsum activiteiten georganiseerd in het teken van Popta -Arcadia. Arcadia is een vervolg op Culturele Hoofdstad 2018.

Net zoals vier jaar geleden speelt het meeste in Marsum zich in en om het Poptaslot af. Een werkgroep, bestaande uit inwoners en vertegenwoordigers van het Poptaslot, heeft weer een bijzonder programma in elkaar gezet.

De activiteiten worden gesubsidieerd door het Herbert Duintjerfonds. Daardoor kunnen de entreeprijzen onder de kostprijs aangeboden worden of zijn zelfs gratis.

Afgelopen week hebben alle inwoners van Marsum en Ritsumasyl een flyer in de bus gekregen. In groot formaat en kleurrijk zodat die niet gemist kan worden. Ingelum krijgt die deze week.

Het totale programma treft u daarin aan. Zie foto’s hieronder. Het zou fijn zijn als we ook Ingelumers mogen ontmoeten.

In de agenda van deze website staan alle activiteiten nog eens opgenomen.

De datum van het orgelconcert is anders dan in de flyer staat. Dit zal niet op zaterdag 30 juli plaatsvinden, maar op zaterdag 27 augustus.

Graag aandacht hiervoor.

Nog een belangrijk aandachtspunt: Vier jaar geleden waren sommige Marsumers teleurgesteld dat ze niet alles mee konden maken, omdat entreekaarten soms uitverkocht waren.

Dat is natuurlijk jammer. Daarom handig om niet te lang te wachten met het bestellen van de kaarten. U kunt dat doen via www.poptaslot.nl  Zodra de reserveeragenda open is treft u die daar aan.

Popta 1

Overzicht activiteiten:

Vrijdagavond 17 juni 19.30 uur: “Uitgesteld geluk” van Arcadia. Een verhaal van onze eigen inwoner Roelien Klandermans. Iedereen welkom, reserveren niet nodig. Geen entree.

Vrijdag 1 juli tot en met zondag 28 augustus: Expositie Marsumer kunstenaars in en om het Poptaslot en in de kerk. Gratis toegang.

Vrijdag 1 juli 23.00 uur: Nachtvlinderen in de tuin. Gratis, wel reserveren.

Zondag 10 juli 12.00 uur: Zomerse lunch in de overtuin (max 100 personen) met aansluitend (14.00 uur) een optreden van het Fries Kamerorkest. Kaarten via www.poptaslot.nl 

Zaterdag 20 augustus 20.00 uur: Marsumer muzikanten concert. Kaarten via www.poptaslot.nl 

Zaterdag 27 augustus 15.00-17.00 uur Orgelconcert, maar dan anders. Gratis toegang

We hopen u te ontmoeten!

dubbelblad

Marsumer werkgroep Popta-Arcadia

Germain Sandberg, Gunar Boon, Jan Kuppens, Agnes Zeinstra, Wouter Daane en Geert Verf.